Vi har ikke nået alt det vi ville, men ingen kæmper hårdere end os…

I aftes blev jeg valgt som formand for Liberal Alliances Storkreds her i Nordjylland og derved også en del af partiets hovedbestyrelse.

Det er jeg utroligt stolt af, og jeg ser derfor også meget frem til at udvide og styrke samarbejdet med vores mange medlemmer heroppe, vores folketingsgruppe og vores ministre.

Især landbruget og fiskeriet spiller en stor rolle for ikke alene antallet af arbejdspladser i vores landsdel, men også de skattekroner vi hver især bidrager med.

Mange glemmer det, men det er og bliver vores arbejdspladser, der sikrer de indtægter, som gør det muligt at tage os godt af blandt andet vores børn og ældre.

Et stærkt erhvervsliv er forudsætningen for et godt velfærdssamfund!

Derfor er jeg også især glad for, at udvide det samarbejde jeg har med min gode veninde og partifælle, Christina Egelund.

✅ Lempelserne af bilafgifterne gør det muligt for os heroppe at købe en ordentlig bil, så vi hver dag kan komme til og fra arbejde, og bedre få vores dagligdag til at hænge bedre sammen.

✅ Energiafgifterne er blevet sænket, og det betyder mange kroner for vores mange lokale arbejdspladser, i det mange kalder “ProduktionsDanmark”. Jeg kalder det bare noget så simpelt som; “mit hjem”.

✅ Det er blevet nemmere at udvikle vores turistdestinationer, så vi også fremover kan fastholde de mange gæster, der hvert år besøger os. De kommer nemlig ikke af sig selv.

Vi har ikke nået alt det vi gerne ville, men ingen kæmper hårdere for det end os – og vi er slet ikke færdige.

Jeg glæder mig til fremover at kæmpe endnu mere, og forhåbenligt være med til at skabe endnu flere resultater. 👍

Venlige hilsner

Michael