Godt Nytår!

Kære venner

Et nytår står for døren. Et nyt år er på vej. På alle måder bliver det et spændende et af slagsen. Både politisk, jobmæssigt og i privaten.

Lad os starte med det politiske…
Vi går ind i et valgår. Jeg vil derfor gerne allerede nu beklage de mange valgplakater der kommer op i efteråret. Vi synes heller ikke selv de er pæne, men de giver stemmer – og det er faktisk dét, et valg handler om. Stemmerne giver nemlig adgang til, at realisere mange af de drømme vi har.

I foråret præsenterer jeg og resten af holdet vores samlede valgprogram for det sted, hvor vi selv gerne vil bo og leve; nemlig her i vores herlige kommune. Det bliver ambitiøst, og på mange måder en ny indgangsvinkel til den måde vi gør og tænker mange ting på i dag – vi har valgt at kalde det; Fremtidens Kommune.

Jeg er stolt af valgprogrammet, og taknemmelig for de mange gode snakke jeg har haft med med mange af jer. De drømme, vi alle går rundt med indeni, er nemlig dem der inspirerer os alle til at give den en ekstra skalle.

Et nyt år – et nyt job…
Ambitionerne og drømmene er også store på det jobmæssige. Jeg starter året med et par måneders projektansættelse hos Jyske Bank i Hirtshals. Oprindeligt er jeg udlært i Jyske Bank, og sad dengang med i den styregruppe, som udviklede “Jyske Forskelle version 2.0” – deres bud på fremtidens bank.

På mange måder bliver det derfor også som at rejse hjem, og jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde med nogle gode kollegaer i en fantastisk bank – og ikke mindst til at gøre en positiv forskel for kunderne.

Det er faktisk det, der i mine øjne er det vigtigste her i livet; at gøre en positiv forskel.

Ingen nytår uden noget vi skal være bedre til…
Både Maria og jeg har i løbet af det seneste år har haft lidt ting at kæmpe med. Det giver nogle udfordringer og knubs. Sådan er livet, men vi ser begge fremad, og jeg er utroligt taknemmelig for at have hende ved min side hver dag. Både som kæreste, men også som en uvurderlige ven og støtte.

Det er jeg for dårlig til at vise hende i hverdagen…

Den lille Max skal naturligvis også med ind i det nye år. Harry Truman sagde engang; “Hvis du vil have en ven i politik, så køb en hund”, men jeg giver ham nu ikke helt ret. Er du ærlig, åben og arbejdsom, så er politik faktisk ikke anderledes end det rigtige liv – så de tre ting, og ikke mindst kærligheden tager jeg med mig ind i det nye år.

Godt Nytår – lad os sammen bruge 2017 på at gøre verden til et endnu bedre sted!

Venlige hilsner

Michael Vajhøj

Byrådsmedlem i Hjørring Kommune
Spidskandidat for Liberal Alliance

PS.: Nu du var så flink at læse helt herned, så får du en sang…

“…and a happy new year, let’s make it a good one…”

Skriv et svar