Er Rejsekortet smartere end mig?

Da jeg sjældent bruger mit Rejsekort – nærmere bestemt nok cirka hvert halve år – er det egenligt rart med sådan en automatisk tank-op-aftale, så jeg ikke skal til og finde ud af, hvordan jeg får penge derpå.

Jeg har fået nyt Visa Dankort, og i den forbindelse fik jeg så en mail fra Rejsekortet om, at min automatiske tank-op-aftale var opsagt.

Åh ja – Netflix, iTunes, MobilePay og alt det der havde jeg husket at flytte, men mit Rejsekort havde jeg ikke lige skænket en tanke.

Nå, jeg logger da bare på med mit NemID og tilknytter mit nye Visa Dankort.

Men næ nej – så nemt er det ikke…

For at oprette en ny tank-op-aftale, så skal jeg først anvende mit Rejsekort, herefter kan jeg så logge på og oprette en ny, og så skal jeg derefter huske at bruge mit rejsekort indenfor en måned – ellers slettes den igen.

Det er simpelthen så smart, at selv jeg – der ellers ikke anser mig selv for at være tabt bag en vogn – ikke fatter hvor smart det i virkeligheden er…

Så nu er jeg kørt op i byen for at checke ind og ud, så jeg kan køre hjem, igen logge på, og igen forsøge at oprette en ny automatisk tank-op-aftale.

Nu håber jeg så bare, at jeg får brug for kortet indenfor den næste måned – ellers er Rejsekortet beviselig mere smart end mig!

(fortsættelse følger – måske)

/Michael